Volg ons op sociale media

Innovatie

De Continuïteitsregeling 

De Continuïteitsregeling biedt u als ICT-bedrijf een nieuwe kans. Hebben uw klanten u al benaderd met de vraag wat er gebeurt wanneer uw dienstverlening onverhoopt weg zou vallen? Dan heeft u nu een antwoord op hun vraag.

Is deze vraag nog niet bij uw klant opgekomen? Dan is dit een mogelijkheid om dit proactief aan te bieden. Toon uw betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid en maak goede afspraken met uw partners en toeleveranciers middels een Continuïteitsregeling. Onze dienst Uw Continuïteitsregeling ondersteunt en faciliteert u hierbij.

Meer informatie over de Continuïteitsregeling vindt u op www.continuiteitsregeling.nl

Huisautomatisering

Na jarenlang in een voorbereidingsfase te hebben verkeerd, zal huisautomatisering (domotica) de komende tijd zonder meer doorbreken. Zaken als de slimme energiemeter, aangepaste verlichting, beveiliging en via apps geregelde keukentoepassingen worden gemeengoed. Comfort, gemak en veiligheid, dat wil de consument. De sleutel daartoe moet worden geboden door ICT-bedrijven die de gewenste toepassingen bij de consument kunnen installeren. Huisautomatisering is dé groeimarkt voor de komende jaren en ICTWaarborg speelt daarop in. Tijdens het symposium 'Reseller gezocht' werd Huisautomatisering geïntroduceerd en bij die gelegenheid heeft de halve zaal zich meteen ingeschreven om Huisautomatiseerder te worden.

Meer informatie over Huisautomatisering vindt u op www.huisautomatisering.nl 

ICTKeurmerk

Sinds de introductie van het ICTKeurmerk hoeven ICT-bedrijven niet langer te wachten tot klanten met ICT-problemen komen, maar is ieder huishouden een potentiële klant. Ervaringen die consumenten het afgelopen jaar met hun bank hadden liegen er niet om. Zij werden slachtoffer van internetfraude waarbij duizenden euro’s van hun rekening werden afgehaald. De bank hield in die gevallen echter voet bij stuk: de slachtoffers hadden hun computer niet up-to-date beveiligd en kregen daarom het gestolen geld niet uitgekeerd. Een nachtmerrie voor iedere consument. Met het ICTkeurmerk biedt u de consument de mogelijkheid dit te voorkomen.

Meer informatie over ICTKeurmerk vindt u op www.ictkeurmerk.nl

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73