Volg ons op sociale media

Kenniscentrum

ICTWaarborg biedt bij haar aangesloten bedrijven diverse services. Veel van onze dienstverlening vindt online plaats of kan eenvoudig via het web worden aangevraagd. Hiervoor loggen deelnemers en partners in op ons Extranet.

Het is bekend dat zowel consumenten als zakelijke relaties vandaag de dag steeds mondiger worden als het gaat om hun rechten. Via ons Juridisch Loket is daarom het antwoord te vinden op vragen die regelmatig terugkomen: wat moet ik doen als een klant na de garantietermijn bij me aanklopt met een apparaat dat een mankement vertoont, in welke gevallen kan ik mijn eigen leverancier aansprakelijk stellen, hoe zit het met onderwerpen als privacy en verkoop via internet? Allemaal zaken waarmee wij u op weg helpen.

Een onderwerp dat ook aan bod komt, is het onderdeel Personeelszaken. Hier treft u waardevolle informatie aan die betrekking heeft op uw personeel, contracten, personeelsadministratie, belastingen en wet- en regelgeving.

In ons kenniscentrum vindt u allerlei interessante artikelen met betrekking tot bedrijven en consumenten. Een deel van deze artikelen is vrij toegankelijk, een ander deel is alleen beschikbaar voor deelnemers van ICTWaarborg. Blader via onderstaande links naar één van de vele waardevolle artikelen.

Juridisch loket

Informatie en adviezen over onderwerpen met een juridisch tintje, zoals garantie, privacy etc.

Lees meer
Whitepapers

Onze juristen schrijven regelmatig Whitepapers. De Whitepapers kunt u hier vinden.

Lees meer
Blogs: uit de praktijk

Lees meer
Financiële zaken

Lees meer
Personeelszaken

Lees hier alles over arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, minimum (jeugd)lonen, loonberekeningen e.d.

Lees meer
Voordeel voor deelnemers

Deelnemers van ICTWaarborg kunnen van verschillende faciliteiten gebruik maken, zoals kortingen op verzekeringen, energie en telefonie en zelf goedkoop juridische documenten maken.

Lees meer
Marketing

Lees meer
Informatie per vakgroep

Hier kunt u informatie vinden welke geselecteerd is per vakgroep.

Lees meer
Technologische ontwikkelingen

Lees meer
AVG Loket

Lees meer
Verzekeringen

Lees meer

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73